6 ting jeg savner ved København

Jeg er flyttet tilbage til Jylland for flere uger siden. Jeg bor ude på landet igen og der sker ikke vilde ting, så jeg glæder mig til den dag jeg flytter til en by hvor der sker noget.

1. Det offentlige transport. Jeg savner tog og busser der kører hele tiden. Der har været nemt at komme til og fra, hvilket det ikke er i Jylland. Det er lige før man skal være afhængig af en bil for at komme rundt omkring og ikke skal planlægge ud fra hvornår man kan komme med bus eller tog, der kører en gang i timen.

2. Nabo-byer. Jeg boede i Brønshøj, så det tog ikke lang tid at komme til Husum, Bellahøj eller Gladsaxe med cykel. Det tog heller ikke lang tid at cykle ind til Rådhuspladsen, Nørreport eller Amager. Det har været nemt at cykle rundt i København. I Jylland er der fandeme langt fra by til by.

3. Mit eget hjem. Jeg bor lige nu hos mine forældre, hvor jeg har et soveværelse, en stue og et ekstra rum, men det er ikke det samme at have sit eget hjem.  Til gengæld sover jeg i en seng og ikke på en sovesofa.

4. Mine veninder. De bor på den anden side af Danmark, og det er ikke bare lige, hvis vi vil ses. Det er ikke på den samme måde – at have dem tæt på og bare ses når vi vil. Jeg savner dem.

5. Selve København. Der sker mange ting og hele tiden. København sover aldrig.

6. Fitness World. Tænk jeg siger det! Det var nemmere at komme afsted, da jeg boede 10 min. væk fra Fitness World. Der er et lille fitness center herude på landet, men det er bare ikke det samme som Fitness World, og det gør endnu sværere at komme afsted, når det ligger i en anden by (pænt langt væk).

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.