Træningsdagbog #4

Det er ingen hemmelighed jeg ikke har trænet i flere måneder. Kun lidt hvis jeg havde lyst, men ellers ikke. Det betød selvfølgelig jeg tog lidt på.

Siden efteråret har jeg haft meget at se til og nu har jeg alt for meget fritid. Det har været møgsvært at komme i gang med træning igen, for det har ikke været noget jeg prioriterede. Jeg har et elsk/had forhold til træning, for jeg har aldrig gået op i det. Jeg begyndte for nogle år siden at kunne lide det, fordi det gjorde noget ved min psyke, da jeg havde depression. Jeg kom også i bedre form, da jeg begyndte at træne. Jeg skal huske mig selv på, at træning gør noget godt psykisk og fysisk.

Jeg har tænkt meget over hvad der skal ændres, så jeg kan holde min motivation lige. Jeg skal fokusere mere på hvad jeg putter i munden, hvad jeg spiser i løbet af dagen og så skal jeg bevæge mig meget mere, om det så er træning, cykeltur eller gåtur. Jeg har gjort det før og jeg ved jeg kan, men jeg har været rådårlig til at holde min motivation lige, så jeg skal have fundet ud af hvad der fungerer bedst og det kan jeg kun finde ud af ved at prøve mig frem. Måske er det at holde mig i gang hver dag indtil jeg er kommet i en god rutine.

I dag har jeg været afsted til Fitness World og var overrasket over jeg stadig var i god form, med tanken om jeg ikke har trænet længe #highfive

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.