5 personlige

1. Når jeg støvsuger, støvsuger jeg gerne de samme steder flere gange, for at være sikker på jeg har fået det hele med. På en måde kan det være ligemeget, for der bliver hurtigt snavs igen, men så har jeg god samvittighed.

2. Jeg går i bad hver dag og jeg vasker også mit hår hver dag. Der er nogle dage hvor jeg ikke vasker mit hår, men det er sjældent. Mit hår bliver så fedtet og jeg kan simpelthen ikke have det, også selvom jeg har håret i en knold.

3. Jeg har det rigtigt, rigtigt svært med at gå på offentlige toiletter eller tisse på offentlige steder. Det er sjældent jeg kan tisse, kun hvis jeg virkelig skal og ikke kan holde mig mere. Jeg kan heller ikke gå på toilettet hos andre, hvis det ikke er rent.

4. Jeg elsker Kristina-tid og har gjort det siden jeg var helt lille. Jeg nyder mit eget selskab. Jeg kan godt blive lidt irriteret hvis der går mange dage uden Kristina-tid. Jeg er introvert og har det bedst med at blive opladet i mit eget selskab. Når jeg skal være sammen med nogen i flere dage fx en uge, er det Kristina-tid i et par dage når jeg ikke er sammen med dem mere.

5. Når jeg drømmer, kan jeg drømme om noget der sker i fremtiden. Lidt uhyggeligt, synes jeg. Jeg har på de sidste par år fået rigtig mange deja-vu, og jeg tænker det må være et tegn på det går den rigtige vej eller jeg er lige hvor jeg skal være nu. Jeg ser det som noget positivt.

Reklamer

2 kommentarer til “5 personlige”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.