Bloggen

Jeg har i lang tid tænkt på hvorfor jeg har haft det lidt svært med at få skrevet de ting jeg gerne ville skrive om og dele på bloggen, men det som holder mig tilbage, er fordi jeg ikke vil dele alting med visse personer, der har fundet frem til min blog. Bloggen skulle være anonym, men jeg var ikke så kvik med bloggens navn og jeg har heller ikke lyst til at ændre det, for det har jeg gjort 100 gange, og så er jeg også glad for navnet.

Jeg burde egentlig være pisse ligeglad, men det kan jeg ikke. Hver gang når jeg vil udgive et personligt indlæg, tænker jeg mig lige om før jeg gør det og ofte lader jeg være. Jeg er én der værner om mit privatliv og rigtigt meget efter jeg fik depression. Jeg er også én der kan lide at snakke om rigtig mange ting, de personlige og følsomme emner, og nogle ting skal der snakkes højt, for jeg kender alt til det med at holde for sig selv og lade som om alt er fint, når det i virkeligheden ikke er.

Havde bloggen været anonym med et navn som ingen ville gætte frem til, så havde jeg delt meget mere, uden tvivl. Når jeg nu tænker over det her, er jeg én der står ved mit og hvis der er nogen der har et problem, kan jeg ikke gøre noget ved det. Det er jo min blog og jeg kan skrive lige hvad jeg har lyst til. Jeg burde egentlig være pisse ligeglad og det vil jeg øve mig i.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.