5 gode vaner

Michelle-Marie har inspireret mig med dette indlæg, der har haft en stor betydning for hende, nemlig de 5 gode vaner. Jeg vil også finde 5 gode vaner der vil have en stor betydning for mig, og jeg vil begynde på dem lige så snart jeg er flyttet. Jeg starter i det småt. Som hun selv siger “Det handler om at tune ind på de rigtige kanaler og finde en balance i livet.”, og det er lige noget jeg har brug for.

1. Find ud af hvad jeg godt kan lide at lave
Jeg ved hvad jeg godt kan lide at lave, men jeg har bare ikke været god til at holde fast i dem. Jeg finder altid en vej tilbage til de dårlige vaner, og det vil jeg gerne lave om på. Jeg vil være bedre til at lave de ting der gør mig glad.

2. Gå tidligere i seng og stå tidligere op
Jeg er et b menneske, jeg kan godt lide at sove længe. Det gør jeg lidt for ofte, og så bliver jeg lidt sløv og ikke rigtig gider noget. Jo senere jeg går i seng, jo senere står jeg op. Jeg har fundet ud af jeg fungerer bedre, når jeg står op og går i seng i en pæn tid, og så får jeg også min søvn optimalt (tænker jeg). Jeg kan også lide at få noget ud af dagen og slappe af om aftenen.

3. Frisk luft
Alle ved det er sundt for ens krop og hjerne at få noget frisk luft, man bliver bare glad på en eller anden måde. Jeg kan godt lide at gå ture, men jeg har ikke været god til det, da der har været så meget andet, men det skal ikke være en undskyldning. Jeg vil være bedre til det, om det så er en gå, cykel eller løbetur, og det behøver ikke være en lang tur. Bare ud og få noget frisk luft.

4. Lær min krop at kende
Jeg bøvler altid med et eller andet, og det er pænt irriterende. Det går ikke kun ud over det fysiske, det påvirker også det psykiske. Det er et par år siden jeg begyndte at lytte mere til min krop og hvad den prøver at fortælle, men det er ikke altid til at finde ud af. Jeg vil gerne lære min krop endnu bedre at kende og sætte mere pris på den.

5. Lev livet
Jeg vil gerne være endnu bedre til at slippe kontrollen og bare leve livet uden at tænke for meget over tingene. Jeg vil gerne være bedre til at bare springe ud i det og tage chancer. Det er ikke fordi jeg ofte siger nej, men jeg vil være endnu bedre til at tage ja-hatten på. Jeg vil også være bedre til at ikke bruge undskyldninger, for det er der mange af, især på det seneste.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.