Det med at tage beslutninger

Jeg har aldrig haft nemt ved at tage nogle store beslutninger. Jeg tænker meget over det, før jeg beslutter mig for noget. For det er ikke altid man kan gå tilbage, hvis nu man fortryder, og lige nu står jeg i en situation om jeg skal gøre det nu eller vente. Jo mere jeg tænker over det, jo mere får jeg lyst til at gøre det nu, og jeg tror også, for min egen skyld, det er en god idé.

Som jeg skrev for et stykke tid siden, står jeg ikke længere på det samme sted, og det betyder jeg har taget nogle andre beslutninger end dem jeg havde bestemt mig for, og så alligevel ikke. Jeg havde ikke rigtig besluttet mig for noget. Jeg havde lavet a, b, c og så videre plan. Tingene ville se anderledes ud, hvis jeg havde et sted at bo og et arbejde i nærheden.

Jeg har haft tid til at tænke over tingene og mærket efter hvad jeg oprigtig gerne ville efter jeg blev færdiguddannet i januar. Der var nogle ting jeg ikke længere ville gå på kompromis med, for jeg kunne mærke det ikke var mig og det ville blive surt for mit vedkommende.

Der var en grund til jeg holdt mine usikre beslutninger for mig selv, da det ikke var nogle nemme beslutninger at tage, men jeg har det godt med de beslutninger, og alting bliver godt. Jeg tror der er en grund til alt det her der sker i mit liv lige nu.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.