Og så kom han

Jeg var lige ved at give op på kærlighed og mænd. Jeg var træt af det hele. Jeg havde næsten mistet troen på der var en sød, dejlig mand til mig. Jeg mødte og skrev med mænd, der ville have sex eller ikke vidste hvad de ville. Det gad jeg ikke. Jeg ville have et forhold, der kunne udvikle sig til noget seriøst.

Jeg har været single længe, meget længe. Jeg har brugt de første par år som single til at finde mig selv igen og lære mig selv endnu bedre at kende. Jeg fandt efterhånden også ud af jeg ikke var klar til at være i et forhold, og har derfor også været lidt tilbageholden med mænd. Med andre ord har jeg ikke mødt den rette, der fik mig til at komme ud i min komfortzone.

Jeg havde brug for en der rakte hånden ud og trak mig ud af min komfortzone. En der fortalte mig jeg skulle tage og gribe chancen, når det føltes rigtigt helt inde i maven. En der gav og mindede mig om sommerfugle i maven som jeg havde glemt hvordan det føltes. En der minder mig om kærlighed og hvor dejlig den kan være.

Han skrev til mig og det ene førte til det andet. Det gik stærkt, men det føles så rigtigt.

Reklamer

One thought on “Og så kom han”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.