Jeg har måske stress

Jeg bøvler med min søvn. Det har jeg gjort siden i starten af januar. En gang i juleferien sov jeg vistnok 14-15 timer, hvilket jeg ikke har gjort meget længe og jeg kunne sagtens sove videre. Jeg havde ikke problemer med at sove 8-10 timer, før det her begyndte. Nu sover jeg 4-6 timer om dagen, hvilket ikke er ret meget, når jeg er en der har brug for at sove ca. 8 timer for at fungere optimalt. De gode dage kan jeg sove godt lidt mere, men ellers ikke.

Når jeg først er under dynen og lægger mig til at sove, kan jeg ikke, selvom jeg er dødtræt. Jeg kan lukke mine øjne, men jeg kan bare ikke falde i søvn. Jeg spørger mig selv ofte hvad jeg tænker på, men det kan jeg ikke sætte ord på. Jeg er begyndt at blive ret irriteret over jeg ikke kan sove og ikke får ret meget søvn. Jeg føler jeg er ved siden af mig selv. Mit humør svinger fra den ene dag til den anden dag.

Jeg tror godt jeg ved hvad det udløste det her. Det begyndte den dag hvor jeg brød sammen, da jeg ikke kunne overskue bachelor og flytning midt i eksamens periode. Nu har jeg fået lov til at flytte 3 måneder senere, men alligevel har det ikke hjulpet. Selve situationen er der ro på, men ikke psykisk.

Jeg har kigget på tegn på stress og jeg kan godt nikke ja til nogle af dem. Jeg er ved at få tics omkring ved øjnene, og det er irriterende. Jeg magter og orker ærligt talt ikke at tage til lægen og finde ud af om jeg har stress. Jeg føler ikke det er slemt og jeg godt selv kan løse det, jeg skal bare finde ud af hvad der hjælper.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.