Når det hele er overstået

Jeg ser så meget frem til det hele er overstået – bachelor og fødselsdag. Jeg sover af helvedes til og er sådan lidt ud af mig selv. Jeg kan mærke der sker et eller andet i mig, men jeg kan ikke sætte ord på hvad det præcis er. Det kan godt være det er lidt af det hele – bachelorperioden, arbejdesituation, boligsituation, følelser og tanker omkring de ting der sker i mit liv.

Det er ikke fordi det er en dårlig ting, for det er det ikke, men jeg tror det handler om at skulle håndtere mange ting på én gang. Jeg står midt i forandringen, der tydelig kan mærkes. Jeg tror også det handler om jeg er pisse usikker hvad jeg gerne vil og hvad jeg skal bagefter, når jeg er færdiguddannet.

Der sker mange ting lige nu, og jeg bliver hurtigt træt. Helt ind til knoglerne. Men altså.. jeg glæder mig til det hele, for det skal nok falde på plads på et eller andet tidspunkt. Jeg er også ret spændt på hvordan året vil blive. Jeg er stensikker på det bliver et vildt år!

Jeg havde rund fødselsdag igår, og jeg blev fejret af nogle dejlige piger med kager og middag. Min fødselsdag var lige som den skulle være, men den slutter ikke endnu. Der er 2 x fødselsdagsfest mere.

Jeg glæder mig til det hele er overstået, så jeg kan være mig selv igen og få den søvn jeg har brug for.

Reklamer

2 kommentarer til “Når det hele er overstået”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.