Søvnløse nætter

Klokken er 01.24 og jeg kan ikke sove. Jeg gik i seng ved 22 tiden og faldt hurtigt i søvn, men vågnede noget tid efter, da jeg skulle på toilettet. Typisk! Men der plejer ikke være et problem med at falde i søvn igen bagefter.

Søvnløse nætter begyndte, da jeg kom hjem fra juleferien i Jylland. Jeg ved ikke om det er fordi det er gået op for mig, jeg snart skal til eksamen og der venter et nyt kapitel, eller fordi jeg tænker for meget. Eller som min veninde siger, jeg måske er stresset, selvom jeg ikke føler jeg er. Jeg kan ikke rigtig finde ud af om min depression spiller ind. Alting går som det skal, for det meste.

Jeg er træt, rigtig træt. Jeg bliver så træt om eftermiddagen, at jeg tager en powernap, og når klokken er 21-ish, gør jeg mig klar til at komme i seng. Jeg øver mig i at gå tidligere i seng og sove tidligere, så jeg kan få den søvn jeg skal have. Jeg kan godt klare ca. 6 timers søvn, men jeg har oprigtig brug for 8-9 timers søvn, for det er hvad jeg har brug for at være udhvilet, og det er jeg ikke for tiden.

Når jeg ikke får min søvn, sker det at jeg spiser usundt nogle gange eller spiser lidt for meget. Jeg er blevet god til at lade være med at købe for meget chokolade eller usunde sager når jeg handler, for når der ikke er noget, er det bare ærgerligt.

Jeg ved ikke lige hvad jeg gør med de søvnløse nætter, for det kan ikke blive ved, især ikke når jeg snart har eksamen. Måske skulle jeg sove længe i weekenden uden vækkeur.

P.S. En af dagene i juleferien havde jeg sovet ca. 15 timer, og det synes jeg godt nok det var vildt. Jeg var overrasket over jeg havde sovet i mange, mange timer. Det er meget længe siden jeg sidst gjorde det, men det var åbenbart det jeg havde brug for.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.