Året der gik – 2017

Vi nærmer os til enden af året og det har gået vildt stærkt. Jeg synes vi lige er kommet ind i 2017, og nu er det ved at være slut. I år fejrer jeg nytår med min familie, stille og rolig. Jeg holder mig vågen til fyrværkeriet, og så går jeg nok i seng. Måske lyder det kedeligt, men det er dét jeg allerhelst vil.

Der er sket rigtig mange ting, mange gode ting, i år, men der har også været nogle ting der har gået mig på og gjort mig trist, men livet går videre ligemeget hvad, og jeg lærte at komme ud med det og give slip, for hvis jeg ikke kan ændre det, nytter det ikke at blive ved med at gøre et eller andet.

Jeg har udviklet mig meget og har lært mig selv endnu bedre at kende. Jeg er stadig lidt forsigtig, men har været bedre til at give slip på kontrollen og bare nyde livet. Jeg øver mig i at være mere modig til at bare gøre det end tænke lidt meget over det. Nogle gange skal jeg bare springe ud i det og se hvad der sker.

I januar bliver jeg endelig færdiguddannet og jeg bliver 30 (!). I april skal jeg flytte ud af lejligheden, og i maj skal jeg til London. Det er hvad jeg ved hvad der vil ske i det nye år. Jeg er ret spændt på hvad der vil ske, for alt kan ske. Godt nytår!

giphy

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.