Noget om strømsvigt og snolder

Jeg har i noget tid ikke været på toppen, og det kunne mærkes i morges. Jeg skrev til min studiemakker om vi ikke kunne arbejde hjemme hver for sig, og det gjorde vi så, men allerførst skulle jeg lige sove et par timer mere.

Da jeg vågnede, opdagede jeg, at der var ikke noget strøm i lejligheden, og jeg tænkte “shit!”. Jeg med mit nattøj måtte ud på opgangen og tjekkede om der var sprunget en sikring, og det var det ikke. Jeg måtte ned på stue-etage og tjekke postkassen om der var en seddel, og det var der heller ikke. Jeg fandt ud af, der var strømsvigt i området, og havde ingen idé om hvornår strømmen ville komme tilbage.

Mens jeg spiste morgenmad, sad jeg og tænkte “Hvad skal jeg få tiden til at gå med?”. Jeg sendte en mail til boligselskabet for at høre om hvornår strømmen ville komme tilbage. Jeg havde jo kød i fryseren og ville gerne i gang med bachelor opgaveskrivning. I stedet for at trille med tommelfingerne, hørte jeg UB40 – Kingston Town igen og igen, mens jeg strikkede. Denne sang gør et eller andet ved mig.

For et par timer siden kiggede jeg i køkkenskabet om jeg havde noget chokolade, og det havde jeg ikke. Jeg var skuffet. Jeg overvejede om jeg skulle ud og købe lidt snolder, men lysten til at gå ud, var der ikke (haha). Det gør jeg i morgen, nu hvor jeg alligevel skal ud af døren.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.