At gøre en lille ting for andre i julen

Jeg elsker julen, det er så hyggeligt! Der bruges lidt for mange penge til julegaver, der skrues op for hygge som julen nu byder på.

Men det er ikke alle der har det sådan, det er jeg godt klar over. Julen kan være en svær tid for nogen, og derfor kan man hjælpe hvor der er behov. Man kan altid hjælpe eller bidrage forskellige steder, hvis økonomien tillader det – alle tidspunkter på året.

Der er mange forskellige organisationer, hvor man kan støtte med små eller større beløb, men for hulen da, det kan være svært. Hvor skal man starte? Man vil jo gerne støtte alle organisationer, men jeg tænker, man skal støtte den/dem som man føler allermest for, for man kan ikke redde hele verden, selvom man gerne vil det.

I år har jeg besluttet mig for undvære nogle penge, selvom min økonomi ikke rigtig tillader det, men jeg overlever. Jeg vil gerne være med til at give andre en god jul. Jeg føler mig trist, når der er nogen der ikke kan opleve den der juleglæde af en eller anden årsag, ikke fordi de ikke vil, men fordi de ikke kan.

Det kan være en udfordring at navigere rundt i alle de forskellige organisationer. Kig og læs om disse organisationer. Der findes også andre organisationer som ikke er på denne side.

Hvis du kan undvære en bajer eller flere, kan du støtte og bidrage til en af disse organisationer 😉 Glædelig jul.

P.S. Det er ikke et sponsoreret indlæg.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.