December

hello_december_cover_fb_by_toni190-d6w2ecf

Det er 5 dage siden det blev december. Den sidste måned på året, så starter der et nyt år. Tiden flyver bare afsted. Jeg husker julen sidste år, for den var anderledes. Vi holdt jul sammen med en anden familie og hjemme hos dem. I år bliver det bare os familien på fire og Gizmo.

Det er ingen hemmelighed, at jeg synes den hyggeligste måned er december. Al de julepynt, juletræer, julekalender, julefilm, julemad og jeg kan blive ved. Vi mangler bare sne, så vil det føle som en rigtig jul.

Sidste år droppede jeg julepynt, da jeg ikke magtede det. I år tænkte jeg at det ikke kunne betale sig, da jeg alligevel skal hjem og holde juleferie i 2 uger, men jeg kunne ikke lade være med at købe julehjerter og en julesok i Tiger, så lidt julepynt er der. Sidste år var jeg i praktik, og det skal jeg ikke i år. Det er jeg rigtig glad for og glæder mig rigtigt meget til at holde juleferie i Jylland. I år er det mig der står for julemadlavning. Det plejer at være min mor der står for maden, men jeg foreslog at overtage tjansen. Vi skal både have flæskesteg og and med hele svineriet. Åh, jeg glæder mig!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.