Træningsdagbog #3

Nu er det lidt over en måned siden jeg sidst skrev hvordan det gik. Det er stadig en kamp at komme afsted til fitness center. Jeg hader tanken om at der (måske) er mange mennesker. Jeg bryder mig ikke om det. Sjovt nok, det har ikke været et problem før. Bare tanken om det, fylder alt for meget og samtidig kæmper jeg med vinterdepression.

Der har været små perioder, hvor jeg simpelthen ikke orkede træning, og derfor skete der heller ikke det vilde med min krop. Jeg har siden holdt stabilt med vægten med tanken om jeg ikke har fulgt kostplanen, efter jeg har tabt mig.

Det hjælper heller ikke at være efter mig selv og være sur på mig selv, for det hjælper ingenting. Det gør kun det værre. Efter jeg havde snakket med min mor om det, gav hun mig en opsang, hvor min dårlig samvittighed begyndte at nage mig.

Det kan godt være jeg har vinterdepression, men det skal ikke være en undskyldning for jeg ikke kommer afsted til fitness center. Der er meget andet jeg kan gøre i forbindelse med at træne/bevæge mig. Det er kun mig selv, der kan gøre noget ved min vægt. Det er kun mig selv, der kan få mit ønske opfyldt. Det er kun mig selv, der kan gøre til et ‘sunde’ mig. Det er kun mig selv, der tager de valg.

Efter at have tænkt tingene igennem, er jeg enten nødt til at tage mig sammen eller droppe det, for det nytter ikke at gøre det med halvhjertet. Det kender vi alle sammen. Det kommer man ikke langt med. Jeg har besluttet mig for at tage mig sammen og gøre mig mere umage med træningen, for jeg ved jeg kan.

Der er også sket gode ting siden. Det skal jeg også huske, når jeg er efter mig selv. Mit sukkerforbrug er dalet rigtigt meget. Jeg har ikke sukker i mit køkken mere. Jeg spiser mere grønt og jeg tænker over hvad jeg spiser. Min lyst til chokolade er blevet mindre. Selvom jeg ikke er tilfreds med min krop, ser og tænker jeg anderledes på min krop. Min hud er blevet meget pænere. Jeg kan meget mere med min krop end for 6 måneder siden. Jeg er kommet i bedre form.

Jeg hepper på mig selv, at jeg godt kan klare det og tabe lidt mere inden jeg er færdig med online træningsløb. Kom så, Kristina! 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.