Mon ikke ugen er hurtig ovre?

Klokken er 00.33 og er lige kommet hjem fra arbejde og burde faktisk sove nu, men det kan jeg ikke. Jeg får nok ikke ret meget søvn, for vækkeuret ringer kl. 6 😴

Jeg skal på observationspraktik i morgen kl. 8. Jeg skal interviewe nogle beboere og pædagoger. Derefter har jeg fri og skal hente mine pakker i en butik (GLS er bedre end Postnord). Og så er det bare hjem på sofaen. Jeg tør godt vædde på jeg falder i søvn, medmindre jeg går tidligere i seng. Jeg har fri på torsdag og skal ingenting udover hygge med mig selv. Det er lige hvad jeg har brug for.

Det bliver en lang weekend, så jeg glæder mig rigtigt meget til det bliver mandag. Ugen starter med en fridag, hvor jeg heller ikke skal noget, og så begynder hverdagen med at skrive bacheloropgaven.

Jeg har forresten købt slimløsnende hostemiddel, så jeg håber og krydser fingre for det hjælper. Jeg er godt træt af at hoste og jeg orker ikke at tage et smut forbi lægen, men måske er det en god idé, nu hvor der var én der nævnte om kold lungebetændelse. Hvis hostemiddel ikke hjælper inden weekend er ovre, så må jeg nok tage et smut forbi lægen i næste uge.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.