Det’ søndag #26

giphy.gif

#: Jeg har mistet mine nøgler flere gange og hver gang går jeg i panik. Forleden dag gik jeg fuldstændig i panik og gæt hvor nøglerne var? I min taske som jeg havde kigget og mærket efter flere gange.

#: Jeg har haft weekend siden i onsdags og det var skønt, men dog har jeg været på arbejde. Jeg havde alligevel ingen planer.

#: Jeg tilbragte min lørdagsvagt på Herlev sygehus. Mærkeligt sygehus med alle mulige grimme farver, der giver bræk-følelse. Sygehuset minder meget om “ude i rummet hospital”.

#: Jeg har haft min veninde på besøg til aftensmad. Og i morgen tager jeg hjem til min anden veninde. Hyggelige veninde-dage som er tiltrængt.

#: På tirsdag skal jeg fremlægge sammen med min studiemakker og jeg glæder mig ikke.

#: Måske er jeg ved at få vinterdepression, for jeg er noget mere træt end hvad jeg plejer, og det kan være svært at overskue aftaler og planer. Jeg har mere lyst til at kravle under dynen, sove længe og glo serier.

#: Jeg har lært noget nyt om mig selv – et ord som jeg kan tilføje på listen når jeg skal beskrive mig selv – introvert.

#: Det er blevet hurtigt mørkt og det er deprimerende, når vi ikke rigtig har haft sommer. Til gengæld er det hyggeligt med stearinlys og varm kakao.

#: Jeg er begyndt at drikke kaffe, sådan for alvor. Jeg troede aldrig jeg var kaffe-typen, men det var en anden ting jeg lærte om mig selv i denne uge.

#: Jeg hader at have ondt og være øm efter træning. Det gør ondt at skulle prøve at sidde på toilettet, at rejse mig op, at bruge arme og at nyse (det sker ret ofte, når jeg har trænet hårdt.)

#: Der er 3 måneder til jul. Tiden går alt for hurtig!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.