Det’ søndag #25

giphy

#: Aldrig har jeg været så øm i flere dage. Efter 2 dages hvil besluttede jeg mig alligevel for at træne. Jeg er stadig øm.

#: På vej ud af fitness center i fredags storsmilede den lækre medarbejder og vinkede til mig, selvom han var optaget af damerne, der var godt i gang med flirteri.

#: Jeg ville gerne have sagt ‘god weekend’ til ham (den lækre medarbejder), men jeg havde kokosbar i munden og ville bare hjem. Jeg fortrød jeg ikke fik det sagt, så jeg sendte en facebook-besked til ham.

#: Jeg fik en kommentar på Instagram “Du ser hammer godt ud, Kristina. Det er SÅ tydeligt at se der er sket noget.” Jeg blev så glad for denne kommentar, for det motiverer mig endnu mere, da jeg ikke altid føler der sker noget med min krop-udvikling.

#: Der er ikke sket det vilde med tallene efter jeg fik taget en bodyscanning i dag. Jeg er skuffet! Jeg tager en ny om 14 dage og håber jeg bliver overrasket.

#: Jeg burde ikke være skuffet, for jeg er nået langt siden jeg startede på online forløb, men det er jeg. Der er sket små fremskridt, for det kan jeg se og mærke. Jeg skal bare lade være med at være så fokuseret på tallene.

#: Jeg har glemt en vagt i dag. Jeg troede der var sket en misforståelse, men det er mig selv der har glemt at få det skrevet ned i kalender.

#: Det er ved at gå op for mig, jeg snart skal skrive BA opgave. Det er så meget mærkeligt at tænke på. Jeg føler mig klar, men så alligevel ikke.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.