Træningsdagbog #1

Det er nogle uger siden jeg startede på online forløb hos Kevin B. Timm, og det går godt trods nogle små udfordringer. Jeg ser fremskridt, små fremskridt og det motiverer mig mere til at komme afsted til fitness center – også på de kedelige og dårlige dage.

Det kan godt være dette forløb hedder vægttab, men det er så meget andet. For mig er det et livsstilsændring forløb, for det er ikke kun fysisk der sker noget, også psykisk. Jeg renser ud og lærer mig selv endnu bedre at kende.

Kost kan stadig være en udfordring, men der er sket mange ting i den retning. Det har hjulpet med at have en kostplan, og det gør, jeg ikke spiser mere end jeg skal. Jeg lærer at mærke efter om jeg ER sulten eller om det er fordi jeg bare skal have noget. Jeg har købt mange forskellige produkter hos easis, da jeg gerne vil skære ned på mit sukkerforbrug.

Jeg fik taget en bodyscanning og det har været en øjenåbner. Jeg vidste godt i forvejen, jeg vejede for meget, men jeg blev alligevel overrasket. Bortset fra muskelmasse er tallene for høje – vægt, BMI og fedtprocent. Jeg har ikke været sød ved min krop. Jeg har spist alt muligt uden at tænke hvilke konsekvenser og risikoer der må være, hvis man ikke passer på.

Jeg er stadig typen, der gerne vil spise en lækker burger og drikke cola, men med måde – at det ikke tager overhånd. Jeg elsker chokolade og det eneste jeg vil gå på kompromis med, er at skære ned på mit chokoladeforbrug.

I dette forløb har jeg indset og erklæret jeg er en planlægger-freak. Jeg har brug for at planlægge hvordan min uge ser ud og skrive det ned i min kalender. Jeg skriver alle de faste planer ned såsom studietider, gruppearbejde, vikarjobs og træning. Jeg gør det, fordi det giver et bedre overblik over min uge og jeg ikke skal huske alle de ting i mit hoved, der i forvejen er fyldt med mange andre ting.

Selvom der ikke er sket store forandringer, har jeg tabet mig. Det går den rigtige vej, selvom jeg gerne vil se resultatet her og nu. Tålmodighed er en dyd 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.