Det’ søndag #22

MMHJK6L

#: Min sommerferie slutter i dag, når jeg går i seng. 5 uger er gået stærkt! Jeg glæder mig faktisk til hverdagen igen.

#: Det er mærkeligt at tænke på, at jeg er færdig om 6 måneder. Jeg glæder mig så meget til at blive færdiguddannet som pædagog. Det skal så meget fejres!

#: Jeg har været sammen med yndlings bff her i weekenden, og det føltes forkert at undvære hende så længe (vi snakker om 2 uger hvor jeg var i Jylland, haha).

#: Jeg har handlet ind til kostplanen som jeg starter på i morgen, og så fik jeg også købt en enkel, sød ring som jeg er blevet glad for. Nåja, jeg fik også købt blomster. De pynter så fint i mit lille hjem.

#: Aldrig så meget som i dag har jeg danset mere end jeg nogensinde har gjort. Jeg elsker de gamle sange jeg har inde på Itunes som bare får mig til at danse (og synge).

#: Jeg må spørge min savnende veninde om hun er frisk på en tøseaften med sang og dans snart.

#: Jeg har LIGE oprettet en begivenhed som hedder ‘julefrokost’. Måske tænker I jeg er alt for tidligt på den, men så alligevel ikke. Hellere i god tid i sidste øjeblik, og så er jeg sikker på mine gæster kan.

#: Der har ikke været meget af det danske sommervejr, men dog har jeg fået lidt farve på kroppen. Jeg håber og krydser fingre for, at vejret vil blive bedre i de næste kommende uger inden vinteren kommer.

#: Det har været rigtigt godt og dejligt at komme hjem til Jylland og holde ferie, men jeg glædede mig også til at komme hjem igen til København.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.