Nu skal der ske noget nyt

Det går op og ned med træningen. Jeg vil ikke sige der ikke sker noget, for det gør der, men problemet er bare, jeg er ikke særlig god med kost og det har jeg aldrig været. Jeg har siden sommerferien har været bedre til at spise mere sundt og grønt, men jeg mangler et eller andet. Jeg kan ikke finde ud af at sammensætte en kostplan og kan heller ikke finde ud af hvornår jeg skal spise, for jeg spiser når jeg er sulten.

Selvom det er et stykke tid siden jeg begyndte på træningen igen, og jeg er den type der gerne vil se resultatet inden så længe. Jeg har ikke den store tålmodighed indenfor træning 😀  Især ikke når jeg har 6 måneder til at komme i form.

Jeg har en mave der buler lidt ud og jeg hader det! Den må gerne være flad inden min fødselsdag, dimission og min venindes bryllup. Nu er det ikke kun maven, men hele kroppen. Det er ikke fordi jeg skal se slank/tynd ud, men jeg vil bare gerne have det godt med min krop og føle mig lækker, og det gør jeg ikke.

Jeg har nu bestilt et online forløb på 6 måneder som skal hjælpe mig med at komme i form, og det bliver nu godt med den kostplan. Jeg er ret spændt hvordan resultatet vil blive i den kommende tid.

Jeg starter i starten af august, når mine forældre har været hos mig et par dage. Jeg tager også på ferie i Jylland i morgen, så jeg træner og spiser som jeg plejer og derefter følger jeg træningsprogram og kostplan som jeg får af min personlige træner.

#gogokristina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.