Det’ søndag #21

s-df00fece94f08e830d6f8846859cec3d3100e056.gif

#: Jeg blev spurgt af en fremmede om hvor jeg kom fra. Hun troede ikke på jeg er dansker. Jeg lignede én fra Bosnien. Ikke første gang jeg har hørt det 😀

#: 2 ud af 5 ugers ferie er brugt, og jeg har brugt ca. en uge på arbejde i min ferie. Jeg var rastløs og havde brug for at lave noget.

#: Det’ godt, jeg snart skal hjem og holde 2 ugers ferie i Jylland – med familien. Jeg glæder mig helt vildt!

#: Jeg fik et tilbud om en lejlighed som jeg måtte takke nej til. Den var lidt for dyr, og alle pengene skal ikke bruges på husleje og udgifter.

#: Jeg bestod praktikprøven med ros. Sikke et rod der har været. Nu er der kun ca. 6 måneder tilbage, så er jeg færdig med uddannelsen.

#: Jeg er begyndt at cykle igen og meget. Jeg sveder altid og meget. Det er altså lidt klamt, men et bad bagefter er skønt.

#: Hvor bliver det gode, danske vejr af? Vejrudsigten siger så meget, og den fortæller ofte der vil blive regnvejr. Øv. Jeg krydser fingre for, vejret er bedre i Jylland.

#: Det har været dejligt at se min savnede veninde som jeg ikke har set længe, men alt for kort. Jeg glæder mig allerede til den næste aftale.

#: Jeg glemte i sidste uge at låse mit kælderrum og opdagede det først næste dag. Heldigvis var alting der. Superflot, Kristina!

#: I torsdags mødte jeg en time for tidligt på arbejde og måtte tage hjem igen, da jeg ikke havde muligheden for at komme ind. Jeg kunne have sovet en time mere.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.