Siden sidst..

Min sommerferie er for længe siden startet, og jeg blev rastløs efter nogle dage. Jeg ved ikke hvad jeg skal få tiden til at gå med. Lige pludselig har jeg alt for meget frihed som jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal bruge til.

Der har været mange ting på det seneste som har fyldt rigtigt meget. Jeg har været stresset og irriteret over nogle ting, og nu har jeg endelig tiden til at koble af og bare slappe af, men det kan jeg ikke rigtig finde ud af, eller jo, men der er noget uro inde i mig som jeg ikke kan finde ud af hvad det er.

Jeg er ved at lægge mine planer (a, b, c og så videre) for hvad der skal ske, når jeg er færdiguddannet om ca. 6 måneder. Jeg skal flytte fra min lejlighed og det er et stort øv, for jeg er rigtig glad for at bo her. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg vil bagefter. Jeg vil gerne blive boende i København, men jeg overvejer at rejse væk i nogle måneder. Jeg vil mange ting, og det er lidt svært, når fremtiden er uvis. Jeg ved heller ikke om jeg får et job bagefter, da arbejdsmarkedet ikke er nemt.

Der er ikke sket det vilde udover jeg er færdig med praktikken og har shoppet lidt for meget på det sidste.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.