6 dage tilbage!

tumblr_llnvfod6RD1qeez4e

Der er kun 6 (!) dage tilbage til sommerferien starter. Jeg glæder mig rigtigt meget, for jeg orker ikke mere studiehalløjsa lige nu. Jeg vil have ferie!

Jeg har lige afleveret en individuel refleksionsopgave i studieportalen, og jeg har skrevet ca. 400 anslag for mange.. ups, jeg gad ikke bruge tid på at rette, slette og omformulere, for så vigtig er den heller ikke.

Jeg mangler lige gruppearbejde i morgen, og så er det weekend uden arbejde og lektier. Det glæder jeg mig rigtigt meget til, for det er lige hvad jeg har brug for. Bare ved at tænke ‘opgaver’ – ‘portfolio opgaver’ – ‘gruppearbejde’ – ‘oplæg’ – ‘forlæsning’ – ‘artikler’ – ‘læse og skrive’ bliver jeg træt i mit hoved. Faget er også tungt, tørt og lidt kedeligt.

Der er nok at se til i næste uge, for på tirsdag skal jeg til prøven og torsdag er der fremlæggelse af modulfaget. De andre dage (mandag, tirsdag og onsdag) skal modulopgaven skrives færdig og vi skal forberede os til fremlæggelsen. Gaaab. Gid vi kunne springe over og gå på sommerferie nu.

God weekend!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.