Kan opgaven ikke skrive af sig selv?

tumblr_nzpe0sBFvo1u6ahkyo1_500.gif

Det er sådan jeg har det lige nu. Jeg har lyst til at smadre bærbaren, men det vil ikke være en god ide. Jeg er irriteret på mig selv, fordi jeg ikke kan tage mig sammen og få skrevet den skide opgave færdig. Jeg har ikke fået skrevet ret meget i dag. Og så er jeg irriteret på meget andet.

Jeg bliver endnu mere irriteret når der er nogen der fortæller mig “selvfølgelig klarer du det” – “du klarer det uden problemer” – “det går nok” – “selvfølgelig består du”. Jeg får så meget lyst til at sige ‘luk!’. Det er ikke hvad jeg lige har brug for at høre. For mig føles det som et ekstra pres som jeg bare ikke kan finde ud af at håndtere. Jeg koger indvendigt og takker for tiltro med et smil, selvom jeg allermest har lyst til at flippe skråt. Jeg ved de mener det godt og derfor tager jeg nogle dybe vejrtrækning når nogen der siger de ting jeg allerhelst vil undgå at høre.

Det er også en af grunde til jeg ikke fortæller det højt undtaget her på bloggen. Jeg har ikke så meget brug for at snakke om det, især ikke om opgaven. Jeg kan ikke håndtere presset udefra. Jeg vil hellere snakke om opgaven og eksamen, når det er overstået.

Det er nemt at være bagklog, men jeg ville ønske jeg havde forberedt mig bedre. Det med at optjene timer til afspadsering, skrevet opgaven eller startet på opgaven noget før og meget andet. Men fuck det. Jeg er snart færdig og jeg må bare tage mig sammen!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.