Det’ søndag #15

1vUR9sR.gif

#: Jeg har de dage hvor jeg bare vil gemme mig under dynen og glo serier. Jeg er så træt. Mit hoved er træt. Min krop er træt.

#: Der er mors dag på søndag, (altså i næste uge) og jeg aner ikke hvad jeg skal give hende. Jeg har kun få dage til at finde på noget, hvis jeg skal sende overraskelsen med posten.

#: Jeg har kun 11 dage til at aflevere eksamensopgaven og jeg er ikke sådan rigtig startet. Jeg får travlt, og det gør ikke endnu bedre ved at lave aftaler.

#: Det med aftaler, glæder jeg mig alligevel til dem. Jeg glæder mig til veninde-shoppe-aftale og fejre-min-veninde-aftale. Også barnepige-aftale.

#: Udover aftaler har jeg også mit arbejde at passe, så det bliver sgu lidt stramt det hele i det næste stykke tid. Superflot, Kristina. Mon ikke jeg klarer det hele, sådan nogenlunde? 😀

#: Min cykel er lavet, men overvejer alligevel en ny cykel. Jeg kan jo beholde dem begge to. Jeg har en idé om jeg og min søster skal lege cykel-turist i København – måske i sommer eller næste sommer. Forresten er cykelmekanikeren sød og pæn.

#: Jeg skal til mundtlig eksamen den 24 maj og jeg dør.. bare lidt! For at se positivt på det, er jeg glad for det ikke er den 29. Tænk at vente 5 dage mere. Hellere få det overstået.

#: Jeg har svært ved at sove for tiden og det irriterer mig pænt meget.

#: Hvis jeg kunne gøre lige hvad jeg ville LIGE NU, ville jeg tage hjem til min familie i Jylland og trække stikket ud. Det ville være skønt!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.