Det der med at slippe kontrollen

Jeg må indrømme jeg ikke er særlig god til at slippe kontrollen. Især efter jeg blev single, eller først senere. Jeg nåede et punkt hvor jeg blev træt af mænd, der ikke var seriøse. Her mener jeg at sige tingene som det er. Og når de selv siger de er interesserede og alligevel virker det ikke sådan.

I starten var det spændende at date, men langsomt begyndte kontrollen at styre mig, fordi jeg ikke ønsker ikke blive såret. Mit tidligere forhold har givet så meget ar og jeg frygter jeg ikke vil være god nok som jeg er. Siden jeg bearbejdede tingene, er jeg ærligt talt bange for indgå i et forhold, og derfor kan mine krav til en mand kan være høje. Jeg vil mærke manden vil mig sådan oprigtigt. Og hvis jeg mærker tvivl, mister jeg interesse og skubber manden væk. Jeg har ikke længere lyst til at bruge min tid på en mand der ikke ved hvad han vil med mig.

Jeg har for nyligt snakket med mine veninder om mænd og dating. Det emne har vi altid, når vi er sammen og hver gang siger jeg til veninderne “Man bliver såret uanset hvad, så det er bedre at tage chancen og leve nuet”. Det burde jeg også sige til mig selv og gøre det.

Det er på tide at slippe kontrollen og gør lige hvad jeg selv har lyst til – om det så er at date eller noget andet. Jeg kunne det før og der var ikke noget der stoppede mig. Kun indtil jeg stødte ind i useriøse mænd i lang tid – én efter én.

Jeg er stadig træt af useriøse mænd, men dem kan jeg ikke undgå. Det handler vel om at have det sjovt og være ærlig mod sig selv. Hvad kan der ellers gå galt?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.