Er vi allerede i maj?

large.png

Kan vi ikke lige blive enige om tiden går rigtig hurtig, selvom det nogle gange kan føles som om den går alt for langsom? Jeg har det sådan – jo ældre jeg bliver jo hurtigere går tiden. Har du også det sådan, eller er det bare mig?

Der er mange ting at se til i denne måned. En måned som jeg glæder mig til at have overstået. Det bliver sikkert en stressende periode som allerede er startet med søvnunderskud.

* Jeg stopper om 30 dage på praktikken. Det ser jeg frem til og så alligevel ikke. Selvom det ikke er et drømmearbejde, er jeg alligevel glad for at være der.

* Jeg skal aflevere en skriftlig opgave om 16 dage og jeg er slet ikke begyndt. Jeg ved ikke hvor jeg skal starte og jeg ved heller ikke hvad jeg skal skrive.

* Jeg skal til mundtlig eksamen enten den 24 eller 29 maj. Jeg ser ikke frem til det. Eksamensangsten er ved at dukke op. Hvorfor er det ikke bare nok med den skriftlige opgave?!?

* Efter den sidste dag i praktikken er det tilbage til et rodet studieforløb, hvor jeg skal holde ud i 4 uger og så er der sommerferie. Det ser jeg rigtigt meget til. Jeg trænger til at koble af fra alt og lave lige hvad jeg har lyst til.

Jeg glæder mig faktisk til jeg kan komme tilbage til min hverdag hvor nat bliver til dag igen – hvor jeg kan få mere ud af min dag. Siden jeg startede i praktikken, har jeg ikke kunnet passet min træning ordentligt, så det glæder jeg mig rigtigt meget til og så skal der i gang med at tabe de kilo.

Jeg nærmer mig til enden på praktikforløbet og det glæder jeg mig til. Jeg glæder mig til det hele er overstået. Jeg glæder mig til at få min hverdag som fungerer for mig, tilbage. Jeg ved jeg skriver det igen og igen, men altså.. Jeg glæder mig og det kan I vel læse 😀

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.