Det’ søndag #13

IMG_8644.JPG

#: Jeg har haft morgenvagter i denne weekend, og for mig er det et sjældent syn at se Nørreport sådan, hvor der er stille og næsten ingen mennesker. Klokken var omkring 6.

#: Det har lykkedes mig at komme til fitness center 3 gange i denne uge og jeg satser på at gøre det samme i næste uge.

#: Jeg tog mig endelig sammen til at lave noget af opgaven og har lavet en to-do-liste, så jeg bedre kan se hvor meget jeg mangler. Det føles jeg aldrig bliver færdig.

#: Jeg dagdrømmer om at finde en helårs kolonihave, hvor jeg kan bo når jeg skal flytte. Gerne tæt på offentligt transport. Leger med tanken om jeg skal renovere huset.

#: Jeg glæder mig så meget til næste uge. Flere fridage, jatak.

#: Det ene cykelhjul er fladt. Der er sikkert et hul i, så skal have købt et nyt hjul. Jeg håber og krydser fingre for det ikke er dyrt. Jeg overvejer en ny cykel.

#: Jeg tabte min mobil forleden dag og nu er der kommet flere ridser på skærmen. Flot, Kristina. Jeg blev tilbudt at købe en af mine kollegaers mobil, men takkede nej. Jeg køber ikke en ny mobil medmindre det er strengt nødvendigt.

#: Jeg var lige ved at få klaustrofobi i bussen i dag. Det var nok pga. varmen og alle de mennesker. Jeg overvejede at stå af, for det føltes som om jeg ikke kunne trække vejret. Puha, sikke en tur.

#: Jeg savner shopping. Jeg savner at bruge penge på tøj, sko og hvad jeg nu har lyst til at købe. Næsten alt mit tøj er også kedeligt. Jeg trænger til en ny garderobe.

#: Jeg blev spurgt af en lækker herre på Tinder om jeg var interesseret i at være venner med fordele. Skal jeg sige ja eller nej?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.