Overspringshandlinger

penny-needs-help-for-her-computer-addiction-on-the-big-bang-theory.gif

Jeg er pisse god til overspringshandlinger. Jeg burde have en medalje (haha). Jeg havde faktisk nogle andre planer i dag – bare for at lave noget fornuftigt, men jeg valgte at sove længe og blive hjemme for at lave opgaven. Jeg sov længe og så et par afsnit af en serie, men så ville jeg se et par afsnit af en anden serie, hvilket blev til flere afsnit. Og er først lige startet på opgaven. Et rigtigt godt tidspunkt, når jeg snart skal sove. Min undskyldning er jeg skal op kl. 5 i morgen. Jeg skal på arbejde.

Kender I det, når det man ikke rigtig har lyst til, udskyder man til en anden dag og så den dag udskyder man til en anden dag og så igen? Jeg bliver ved med at fortælle til mig selv, det ikke nytter at udskyde det, for i den sidste ende er der bare meget at se til. Her snakker jeg selvfølgelig om opgaver, men jeg gider ikke og det gør jeg finder på alle overspringshandlinger som jeg nu kan finde på.

Jeg må og skal tage mig sammen, men det er svært, når jeg hellere vil alt muligt andet, og nej det er ikke at glo serier hele dagen 😉 Det går jo ud over mig selv, så jeg vil prøve de næste par uge at tage mig sammen og få lavet alle de opgaver og få dem ud af verdenen, så kan jeg bedre få tid til alt andet med god samvittighed.

Det var nu én overspringshandling 😀 God weekend.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.