Er klokken allerede mange?

Dagen flyver bare afsted. Da jeg kom hjem, skulle jeg lave aftensmad, vaske op og se det sidste afsnit af ‘Gift ved første blik’. Og nu er det snart min sengetid. Jeg har ikke lavet opgaver som jeg burde. Jeg er alt for træt. Måske kan jeg nå det i morgen efter træning inden jeg tager på arbejde.

Og hvis ikke, må jeg gøre det på fredag – på min fridag, selvom jeg hellere vil noget andet. Jeg er træt af at bruge mine fridage på opgaver og alt det der. Jeg savner at have fri og bare lave lige hvad JEG HAR LYST til uden at tænke på om jeg måske skulle lave denne opgave eller om jeg skal læse denne bog.

Tingene ville være nemmere, hvis jeg kunne få lov til at være studerende nogle gange på arbejde og have muligheden for at trække tilbage for at lave opgaven i stedet for at vente indtil jeg kommer hjem. Og når jeg så er hjemme, er jeg alt for træt og gør mig klar til at gå i seng for at få noget søvn til næste arbejdsdag. Nu hvor jeg er begyndt at træne igen, må opgaverne vente. Jeg savner indhold i min hverdag hvor det ikke kun handler om praktik og opgaver. Jeg savner mit sociale liv.

Det med transport. Det er halvanden time hver vej og seriøst, det er hårdt. Det stjæler meget tid som jeg godt kunne bruge tiden på noget andet.

Det er ikke fordi jeg ikke vil prioritere mit praktikforløb og alle de opgaver, men det har fyldt rigtigt meget og jeg har følt mig ensom. Det er ikke meningen, det her. Og derfor er jeg begyndt at prioritere anderledes og mærke hvad jeg HAR BRUG for og hvad jeg HAR LYST til. Jeg skal jo også være med, og hvis jeg ikke er det, går det galt.

Det var dagens tanker inden sengetid. Natnat, sov godt 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.