Det’ søndag #12

QLGvJ

#: Jeg glæder mig til at få penge fra skat og feriekonto. Min bankkonto bliver glad!

#: Der er kun 2 måneder tilbage, så er jeg færdig med praktikken. Jeg glæder mig (mest pga. transport og den latterlige løn).

#: Jeg er begyndt at træne igen efter en lang pause. Hold kæft, hvor har jeg bare ondt alle steder næste dag. Jeg kan kun takke mig selv for det.

#: Jeg har farvet mit hår brunt! Jeg har vant mig til at være lyshåret, så det er underligt at være brunette. Mon ikke jeg kan få min søster til at lave lyse striber, når hun kommer.

#: Sikke et kaos i onsdags på vikarjobbet. Jeg måtte følge med en beboer til Hillerød sygehus i en ambulance. Det’ sgu imponerende hvordan vikarerne og jeg håndterede situationen.

#: På vej hjem fra arbejde i torsdags stødte jeg ind i en gammel bekendt på Hovedbanegården som jeg ikke har set i en evighed. Det gjorde dagen bedre efter at være irriteret på en kollega.

#: Jeg havde en af de hyggeligste lørdage med en veninde og mange timer senere joinede en herre i selskabet. Dog kom jeg og veninden ikke ud på dansegulvet og ryste røve, men det gør vi næste gang.

#: Da jeg vågnede i morges, var jeg bagstiv og sov videre efter veninden sagde ‘farvel’. Det’ længe siden jeg har haft tømmermænd og valgte at bruge dagen på at glo en serie færdig.

#: Serien ‘Døde piger lyver ikke’ er en af de tunge serier jeg har set, men den er anbefalesværdig. Den kan forresten se på Netflix.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.