Jeg er sulten hele tiden!

giphy (4).gif

Det er ikke engang løgn, jeg er sulten hele tiden. Eller det føles sådan. Jeg ved det er noget psykisk og fordi jeg er rastløs og træt. Når jeg kommer hjem fra arbejde om aftenen, kan jeg ikke sove før jeg har spist et eller andet. Jeg skal have et eller andet!?! Før skulle det være chokolade og nu har jeg byttet det ud med æble eller gulerod.

Når jeg spiser, kan jeg spise vildt meget. Det har gjort jeg har taget på og jeg har forsømmet træning i lang tid. Det er først nu det er gået op for mig jeg ikke kan blive ved sådan her, for jeg kan snart ikke længere passe mit tøj undtaget træningstøj. Og jeg kan ikke lide at se mig selv i spejlet. Jeg har fået deller alle steder og jeg hader det!

Jeg vejer for meget end hvad jeg burde. Dem jeg kom af med, har jeg taget på igen og lidt mere til. Jeg tager hurtigt på ved at spise forkert og for meget. Det er svært at lade være med at overspise, når det er noget psykisk. Jeg prøver at overføre mad over til træning, da det er meget bedre, men hold kæft, hvor er det svært! Det er en udfordring som jeg gerne tager, for jeg ved hvor godt jeg havde det med min krop før, da jeg var seriøst med træning.

Det med ensomheden har fyldt meget og for at fylde hullet ud valgte jeg at trøstespise. Jeg er selv klar over jeg har spist alt, alt og alt for meget chokolade på det seneste. Jeg har ikke godt af det, for så meget chokolade kan jeg heller ikke tåle – hverken maven og psyken.

Det er gået galt siden januar. Inden praktikstarten kom jeg afsted til fitness center 3-4 gange om ugen og havde en makker som jeg fik opbakning og støtte af. Det betød meget. Efter jeg startede i praktikken med aftenvagter, mistede jeg overblikket og motivationen til at træne. Jeg var så træt i starten, og indrømmet er det svært at komme i gang igen.

Jeg finder hele tiden på undskyldninger og det hjælper ingenting. Jeg er træt hele tiden og det vil jeg blive ved med at være så længe jeg er i praktik, så jeg vil prøve at komme afsted til fitness center om morgenen eller træne hjemme inden jeg skal på arbejde. Hellere det end spise alt for meget chokolade og så bliver det endnu sværere at tabe sig.

Jeg prøver at finde ud af hvad og hvordan det fungerer bedst for mig og få skrevet det ned. Jeg prøver også at finde ud af hvad det der går mig på udover ensomheden. Jeg tænker det vil være en god ide at få dem skrevet ned, så jeg ligesom får det ud af min krop, mit sind.

Det første skridt har jeg gjort ved at byttet chokolade ud med æble eller gulerod. Jeg er småt i gang med træning i et roligt tempo, så jeg ikke presser mig selv. Jeg skriver mine planer ned i en notesbog uge for uge. Det er hårdt at starte forfra hvor jeg begyndte.

Hvis jeg havde råd, ville jeg have en personlig træner og en kostvejleder, men jeg må klare mig selv og finde hjælp på andre måder. Det er kun mig selv der kan gøre noget ved det. Jeg kan og jeg vil.

P.S. Det var rart at sige – jeg kan ikke lide min krop – højt!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.