Hvorfor er det pokkers svært?

giphy (3).gif

Jeg ville skrive om ensomheden, der fylder meget hos mig for tiden, eller det har det gjort i et stykke tid, men jeg kan bare ikke sætte ord på det, lige så snart jeg vil skrive det ned. Jeg bliver pludselig tom for ord og ikke ved hvordan jeg skal få det skrevet.

Der er rigtig mange ting der fylder, følelsesmæssig, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af dem. Og det er nok det, der gør jeg føler mig alene. Jeg føler mig alene med mine følelser og tanker. Jeg kan ikke bare ud af det blå og skrive til mine veninder og sige hvordan jeg oprigtigt har det. Ikke for længe siden sagde en veninde til mig, at jeg er den type der gemmer på følelserne indtil jeg ikke kan have dem i mig mere, og det ender med jeg eksploderer. Jeg prøver at undgå det, men det er svært. Det er pisse svært at komme ud af den (onde, irriterende) cirkel. Der er flere grunde til hvorfor jeg har svært med det, men det bliver ikke i dag indlægget skal skrives om.

Dengang havde jeg en ven jeg kunne skrive til, hvor vi mødtes i mørket, og i stilheden sad vi tæt sammen og holdt hinanden i hånden. Nogle gange græd jeg. Det var rart. At komme ud med det. At ikke føle sig alene. I dag er det svært at have en person så tæt som vennen. Jeg har svært ved at græde, når der er nogen til stede. Jeg bryder mig ikke om det. Jeg bryder mig ikke om at vise hvor sårbar jeg er, især ikke efter jeg blev single.

Jeg savner at have en jeg kan knuge mig ind til og bede om at holde om mig og lade mig græde følelserne ud. Jeg gad godt der var en der tog min hånd og holde mig i hånden.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.