Det’ søndag #11

ng-8

#: Jeg er blevet klippet i dag. Yes! Jeg er lækker! Nu mangler jeg kun at farve hår, men jeg kan stadig ikke beslutte mig for om jeg skal farve lyse striber eller blive brunette igen.

#: Min mor har fødselsdag i dag og det har vi fejret med morgenmad med gæster. Senere i aften skal vi ud og spise. Jeg glæder mig (det er længe siden jeg har spist ude og så er vi alle fire samlet).

#: Det er et stort øv, når jeg ikke ikke kan lytte til Cecilie fra Sneglcille og hendes veninde, Rachel laver podcast “Voksen ABC”. De har sikkert gode samtaler som jeg går slip af. De er nu nået til Fremragende F.

#: Der er så mange indlægs på bloglovin’ jeg ikke har fået læst endnu. Jeg ELSKER at læse Sneglcille, og derfor er det mig en gåde jeg ikke har læst alle hendes indlægs. Hun er en af de første jeg tjekker.

#: I tirsdags var jeg på en cafe med en veninde efter arbejde. Det var rigtigt hyggeligt og tiltrængt.

#: I fredags besluttede jeg mig for at springe kursus over, for jeg magtede det ærligt talt ikke. Jeg fik ikke det bedre og var i søvnunderskud. I stedet for tog jeg tidligere afsted hjem til min familie og blive plejet.

#: Jeg fik brugt mine nye solbriller for første gang i weekend. Jeg havde dem på under busturen til Jylland i fredags – også da det regnede. Mine øjne var følsomme og det er de stadigvæk.

#: Tænk, jeg sagde nej tak til chokolade i torsdags, da jeg lige skulle forbi i 7eleven på vej hjem for at købe cola. Den søde mand spurgte flere gange om jeg nu var sikker.

#: Og tænk, jeg sagde nej til at udveksle mobilnummer med en pæn mand som jeg kom til at støde ind i på Hovedbanegården. WHAT! Har jeg nu mistet interessere for mænd? Eller hvad sker der?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.