5 ting jeg savner ved Jylland

Lige nu befinder jeg mig i Jylland, hjemme hos mine forældre, på sofaen. Jeg læste for et stykke tid siden hos Hvidkaffe om de ting hun savner ved Jylland og det vil jeg også.

1. Min lejlighed i Vejle som jeg måtte flytte fra efter 3 år. Jeg følte mig hjemme for aller første gang efter jeg flyttede hjemmefra. For mig var det den rette lejlighed i den rette by. Jeg klager ikke over min nuværende lejlighed i København, men jeg savner at have et ekstra rum.

2. Min seng, der stadig er hos mine forældre. Jeg har ikke plads til den medmindre jeg smider sovesofaen ud og det vil jeg ikke.

3. Liva (Det er et supermarked som kun findes i Kolding) har alt hvad jeg skal bruge, så jeg ikke skal rende rundt i forskellige supermarkeder.

4. Min familie! Jeg savner at have dem tæt på. At jeg kan komme og gå når jeg vil, hvilket jeg stadig også kan, men nu er der bare langt og koster mere penge. Jeg ser dem ikke så ofte som jeg gjorde førhen.

5. Lægen i Vejle. Hun var den bedste læge jeg nogensinde har haft. Hende har jeg kunne snakket om mange ting og følt tryg ved. Det var en af årsager jeg ikke ville flytte fra Vejle (hehe).

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.