Sygdomme, min bare røv!

Jeg havde ellers håbet på jeg var færdig med at være syg, men det er jeg ikke. Det er fucking-pisse-hamrende irriterende. Jeg har slet ikke tid til at være syg. Det har jeg jo aldrig. Efter jeg blev rask, havde jeg en lille klump i halsen jeg ikke kunne komme af med, men jeg tænkte ikke mere over det, da det tager tid at komme oven på igen.

For et par uger siden begyndte jeg at have lidt ondt i det ene øre nogle gange. Ikke at jeg har ørebetændelse – det er mere a la stød fra øret til hovedet. Og nu.. er jeg fucking forkølet. Klumpen i halsen er ved at gå væk. Min hals er tør og jeg hoster, men jeg har gudskelov ikke ondt i halsen. Det er en god ting. Jeg har heller ikke feber. Det er to gode ting.

Som jeg LIGE skrev, har jeg ikke tid til at være syg, tage til læge og pleje mig selv. Jeg har et job der skal passes og der skal ikke være flere sygefravær, så om lidt tager jeg på arbejde og holder ud i 8 timer. Jeg havde ellers fri i morgen, men skal på kursus med arbejde og bagefter er det afsted til Jylland. Det bliver en lang fredag, men til gengæld har jeg weekend og er i Jylland i den dejlige omgivelse, nemlig min familie.

Det stinker at være et let offer for sygdomme! Ses!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.