Det’ søndag #10

facebookhaha

#: Jeg er glad på min søsters vegne, at hun nu har fundet en indre ro. Og griner stadig over det med vores far. Nu kan han bevise over for de andre, hun er tosset. Det står jo på papiret.

#: Det gik godt til midtvejssamtalen, selvom jeg ikke har forberedt mig til noget. Studievejlederen styrede samtalen og jeg tog det bare som det kom.

#: Denne arbejdsuge er overstået og den har været lang. Hallelujah, det er søndag. Jeg mangler lige en uge mere, så kan jeg holde en velfortjent weekend med min familie. Ugen op til fredag må gerne flyve afsted.

#: Jeg er godt ved at blive irriteret, når folk spørger om jeg ikke snart skal have børn. Jeg ved godt de spørger i en god mening, men det er bare trættende.

#: Jeg har spist alt for meget chokolade på det sidste. Og jeg har ikke været god til at komme afsted til fitness-center. Det er nu længe siden jeg har været der.

#: Dans kan godt tælle som træning, ik. Jeg har danset meget på det sidste.. indenfor 4 vægge. Folk skulle nødig se hvor tosset jeg danser (haha).

#: Jeg har droppet det med at skifte læge, for jeg vil kraftedeme ikke betale 200,- for et nyt sygesikringskort. Hellere vente i et år – den dag jeg flytter.

#: Jeg krydser så meget fingre for min faste frisør har tid til at klippe mig i weekend. Jeg er ikke blevet klippet i flere måneder og mit hår ligner noget der er løgn, hvis jeg ikke har det i en knold. Jeg har fået flere grå hår. Det er fandeme top-nederen.

#: I onsdags blev jeg overvældet af nogle følelser, der ikke havde noget med jeg fortalte om en oplevelse til teammøde. Jeg kunne lige holde tårerne tilbage.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.