Det’ søndag #9

tumblr_o5ctejolwa1udh5n8o1_500

#: Jeg burde forberede mig til min midtvejssamtale i morgen i stedet for at lave alt muligt andet. Hvem sagde overspringshandlinger?

#: Jeg ser ikke frem til de næste 10 dage. De består ikke andet end arbejde, studie og opgaver. Weekenden efter de 10 dage består også af arbejde og opgaver frem til 14 dage. Jeg ser så meget frem til den første weekend i april, hvor jeg lige nu har bestemt mig for det skal være en fri-weekend. Måske en bytur?

#: En af mine arbejds kollegaer troede jeg var omkring 22-24 år og blev overrasket over, da jeg sagde jeg var 29 år. Det er dejligt at vide jeg ser nogle år yngre ud.

#: I fredags tog jeg til house warming, sådan helt spontant. Jeg trængte til at komme ud og være social. Det var en hyggelig aften, men set i bagspejlet skulle jeg have taget videre i byen.

#: I dag har jeg bragt dagen sammen med min veninde. En rigtig hyggelig dag som sædvanlig. Sikke nogle grineflip vi fik efter aftensmad. Inden jeg tog over til min veninde, nåede jeg at vaske tøj og bage lækre boller.

#: Jeg har hentet tinder-app. Det bliver spændende at se hvilke type mænd jeg støder ind i. Jeg har hørt der vrimler med fuckbois og dick pics.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.