Den første dag i marts

march-paint

Tænk, vi allerede er i marts måned nu. Det er helt vildt. Tiden flyver afsted. Foråret er forhåbentligt på vej. Lønnen er kommet og så er man alligevel røvfattig – det er jeg.

Der er tre måneder tilbage, så er jeg færdig med praktikken. Der er under et år, så er jeg færdig med uddannelsen. Jeg glæder mig helt vildt, men det er også lidt skræmmende, for jeg aner ikke hvad der skal ske bagefter og mangler indtil videre også et sted at bo.

Resten af studieforløbet ser sådan ud:

  • 3. praktik
  • Modul K
  • Sommerferie
  • Modul L
  • Bachelorprojektet inkl. 4. praktik
  • Bachelor-prøve
  • Dimission

Efter sommerferien bliver det nok nogle hektiske måneder, for udover bachelorprojektet, skal jeg også finde ud af hvor jeg kan tænke mig at arbejde henne, hvor skal jeg bo og hvad gør jeg, hvis jeg ikke får et arbejde og et sted at bo før/efter uddannelsen.

Tja.. Disse tanker fylder meget for tiden, men inden skal jeg lige have bestået praktikforløbet og modul K + L. Jeg glæder mig faktisk til jeg er færdig med praktikforløbet. Ikke fordi jeg ikke kan lide at være der, men arbejdstider, transporttider, opgaver og økonomien påvirker mit sociale liv. De næste tre måneder må gerne gå lidt hurtigere.

Jeg krydser fingre for alt går som det skal – også efter uddannelsen. Som én sagde forleden dag “Det er bedre at være optimist og håbe på det bedste end være pessimist. Det kommer man ikke langt med.”

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.