Det’ søndag #8

img_8315

#: Jeg har ikke lavet noget særligt i denne uge. Jeg gad heller ingenting. Mit humør er lige som vejret har været i de sidste par dage.

#: Jeg er kommet over det værste, virus min bare røv. Jeg er ikke helt på toppen som jeg gerne vil være. Jeg gider ikke være syg mere. Og aldrig nogensinde igen (krydser fingre).

#: Det har været toplækkert at rende rundt i joggingstøj og ingen bh. Det er så meget befriende, men dog er jeg begyndt at savne at have kjole på i hverdagen. Det må gerne blive lidt varmere og 5 kg mindre.

#: Der er fastelavnsboller alle steder og jeg vil også have én eller to, måske tre. Jeg er helt tosset med fastelavnsboller – dem med creme/remonce inden i og chokolade oven på bollerne. Mums, siger jeg bare.

#: Jeg forstår ikke folk, der brokker over billeder af børn (og dyr) der er klædt ud til fastelavn. Det er sødt og sjovt. Jeg synes efterhånden folk er begyndt at gå i små sko, sådan generelt.

#: Efter ikke have trænet i en måned, er jeg fast besluttet på jeg begynder at træne igen i morgen og de andre dage. Ikke flere undskyldninger. Det bliver hårdt, men godt!

#: Jeg fik sorteret mine sko i fredags. Nogle stykker kom jeg af med. Nu er der plads til flere nye sko. Jeg mangler bare kælderen, så kan jeg komme af med de ting jeg ikke længere har brug for.

#: Jeg er træt af dem der sender live på facebook – bare for at føre en eller anden meningsløs samtale såsom ‘hvordan går det?’, ‘hvad laver du?’ og så videre. Jeg kan forstå hvis det har et eller andet formål med live-video, men det der.. Det er til grin. Det hjælper ikke at trykke på se-mindre-live-video-af-vedkommende, for live-videoen dukker alligevel op, medmindre jeg sletter personen fra vennelisten.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.