Sex and the city

fast-food-order

Åh! Ja tak. Det kunne være rigtigt lækkert! Især når jeg har levet af rugbrød i alt for mange dage og det er efterhånden ved at være kedeligt. Praktiklønnen længe leve.

Jeg er stadigvæk syg, men har det bedre i dag end igår. Jeg ser Sex and the city, og den serie bliver jeg aldrig træt af. Jeg har ikke et tal på hvor mange gange jeg har set den. I hvert fald over 10 gange. De fleste afsnit kan jeg udenad og så er der nogle stykker jeg ikke kan huske.

Det, jeg godt kan lide ved serien, at der er håb – for os, der er single og gerne vil finde kærligheden. Den kommer, når man mindst venter det. Ikke fordi jeg synes det er kedeligt at være single, for det er det ikke. Jeg lærer mig selv at kende som single – Kristina uden vedhæng, sådan rigtigt for første gang. Jeg har næsten altid haft én eller været i et forhold, og efter mit sidste forhold har det været godt at være single og mærke efter hvad jeg gerne ville. Nu hvor jeg har været single snart i 2 år, savner jeg tosomhed – en kæreste jeg kan dele min hverdag med. Jeg er også i den alder, hvor jeg drømmer om en familie, min egen familie.

Mens kærligheden er derude et sted, får jeg kærlighed af mine veninder (min kammerat er en af veninderne, hehe) og min familie.

P.S. Hvis jeg nu skulle vælge en af mændene i serien, ville jeg vælge Harry. Ham er jeg helt tosset med. Én som ham ville gøre mig lykkelig – præcis som han gør ved Charlotte.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.