Lad os lige snakke om hårfarver

Jeg trænger så meget til at blive klippet og farvet. Mit hår er så kedeligt! Jeg sætter det ikke andet i en knold på en kedelig måde. Der er ikke noget der siger ‘wauw’. Jeg ligner én der er ligeglad med sig selv. Ikke kun pga. håret, men fordi jeg for det meste af tiden kun har joggingstøj på. Jeg gør ikke rigtigt noget ud af mig selv for tiden og derfor føler jeg mig heller ikke lækker.

Det klæder mig at have pagehår, men jeg er ikke længere interesseret i at have kort pagehår. Jeg vil gerne have langt hår, da jeg godt kan lide at have mit hår i en knold, bare på en lækker måde. Jeg vil gerne lege mere med mit hår fx fletning. Når jeg skal klippes, skal jeg bare have klippet spidserne og pandehår og hvad mit hår nu trænger til. Jeg krydser så meget fingre for min faste frisør kan de dage jeg er i Jylland.

Det var ikke lige det jeg ville snakke om. Jeg vil snakke om hårfarver, for jeg trænger til at farve hår. Jeg har overvejet at blive brunette igen, men det gider jeg ikke rigtigt medmindre der bliver lavet lyse striber. Jeg troede ikke det ville klæde mig at være lyshåret, men det gør det – hvor jeg havde rigtig mange lyse striber. Jeg overvejer at farve både brune og lyse striber oven på de gamle hårfarver. Bumbum..

Jeg er ellers frisk på noget nyt såsom silver (gråt) hårfarve, men jeg ved ikke om det klæder mig. Jeg er bleg i forvejen og er det næsten hele året rundt. Jeg kan ikke længere skjule mine grå hår. Jeg får flere og flere af dem og det er pænt pisse irriterende! Hvis jeg farver mit hår mørkt, skal jeg farve ofte for at skjule de grå hår, hvilket jeg ikke gider og mit hår har heller ikke godt af det.

Det kunne være fedt at prøve noget nyt, og noget der gør jeg ikke tænker så meget over de grå hår. Hvis jeg skulle farve mit hår som på et af billederne, koster det mange penge, hvilket jeg ikke har lige nu. Jeg ved heller ikke hvor længe det holder. Måske skulle jeg vente til det bliver efteråret. Og så farve mit hår i lyse og brune striber i denne omgang.

Sikke et langt indlæg om hårfarver 😀 Jeg kan ikke finde ud af at beslutte mig. Måske skulle jeg spørge min søster, mor og frisør om hvad de synes. Eller hvad synes du?

harfarve-collage

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.