Syg på 6. dag

Jeg er ved at blive skør. Seriøst! Jeg har ingen tidsfornemmelse. Den har jeg mistet. Jeg troede denne uge var først i næste uge, så glemte alt om at aflyse nogle aftaler. Fuck.

Jeg startede med at have halsbetændelse som gik væk i søndags, men noget tid efter, fik jeg feber og blev forkølet. Rigtigt meget. Jeg har tung hovedpine hver dag. Jeg har ingen energi og vil ingenting udover at ligge på sofaen, sove og glo serier. Havde jeg vidst jeg ville være syg i mange dage, havde jeg taget hjem til min mor. Det kan godt være jeg er voksen, men jeg er ligeglad. Jeg er mors pige og det vil jeg altid være 😀

Jeg har på de sidste par dage tænkt over hvordan mit liv har udviklet sig siden jeg flyttede til København, og det er over 1 år siden. Meget er der sket. Meget har ændret sig. Jeg har ændret mig. Mine venskaber har ændret sig, og fleste af dem har jeg ikke længere kontakt med i dag efter jeg flyttede til København. Det er trist og mærkeligt, men det er vel normalt man vokser fra hinanden når man flytter langt væk. Eller skal jeg stille spørgsmåltegn ved det, for jeg ved det ikke. Jeg havde ikke troet jeg ville mistet mine veninder trods afstand. Måske er der andre årsager til vi ikke længere har kontakt på den samme måde. Jeg tænker om vi stadig var veninder, hvis jeg blev boende i Jylland. Måske, måske ikke.

Jeg flyttede til København for min egen skyld. Jeg tænkte på MIG SELV og gjorde hvad JEG havde lyst til. Der skulle ske noget – det var enten København eller rejse væk. Jeg valgte København for at færdiggøre min uddannelse. Her går det godt og det er lige hvad jeg har brug for.

Jeg har i mange år altid tænkt på hvad de andre ville tænke og sige, men det går jeg ikke længere op i, for det er mig der skal leve med disse valg jeg har taget. Nogle gange tager jeg dumme valg og det skal der også være plads til, for det er der hvor jeg lærer at blive klogere på mig selv og på mine omgivelser. Jeg har øvet mig meget i at lade være med at være ‘perfekt’, for det er jeg ikke. Jeg er kun et menneske og jeg laver fejl – ligesom alle andre mennesker.

Jeg er ved at komme frem til hvad de fortrængte følelser som har været gemt længe. Jeg har på en måde mig tom og ensom. Jeg kan stadig ikke sætte præcise ord på hvad det er for nogle følelser, og det har nok med at gøre jeg ikke ved hvad jeg skal gøre af dem. Det er ligesom at have en ting i hånden og man ikke ved hvad man skal gøre af den. Sætte den tilbage på plads, men hvor? Forsvinder den af sig selv, sådan væk?

Jeg gav lige mine tanker frie tøjler, så måske virker indlægget rodet, hvilket det nok gør. Jeg havde bare brug for at skrive uden at tænke om det overhovedet giver mening. Det ved jeg ikke om det gør. Klokken er også 01.36. Det er på tide at komme i seng og sove. Natnat.

P.S. Man vrøvler også, når man er syg, ik 😀

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.