Det’ søndag #7

tumblr_ogm094ktki1v4ecgho1_400

#: Jeg er helt tosset med Lukas Graham. Sangene såsom ‘7 years’, ‘Mama said’ og You’re not there’ kører meget på repeat for tiden, eller det har dét gjort i lang tid.

#: Jeg gad godt have en kæreste som Marshall fra ‘How I met your mother’. Han er så forbandet nuttet! Findes der nogle mænd som ham derude i verden?

#: Øv, jeg kan ikke få lortet til at virke på min skide bærbar, altså theme hospital. Et spil jeg kunne spille i timevis. Jeg havde ellers glædet mig.

#: Jeg havde en meget kort arbejdsdag i onsdags. Det var a la ‘jeg kom, jeg spiste, jeg gik’.

#: Jeg har ikke andet end ligget syg hele weekend og gloet serier. Jeg har ikke fået det værre, men heller ikke det bedre.

#: Hvor gad jeg godt at have en hund jeg kan nusse og putte med. Eller en kæreste. Eller bare være hjemme hos mine forældre. Hvorfor bor de for pokkers så langt væk?

#: Jeg overvejer at bestille pizza, men økonomien tillader det ikke og så kan det heller ikke betale sig, for jeg kan ikke smage noget.

#: På det sidste har jeg fået meget ros for mit pædagogiske arbejde. Det er dejligt, man kan se jeg vil min uddannelse så meget, at jeg brænder for at blive pædagog.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.