Sikke en kedelig start på weekenden

Da vækkeuret ringede kl. 6.30 i morges efter 5 timers søvn, havde jeg ondt i halsen og tænkte det bare skulle sove væk efter viceværten har været her. Efter jeg ønskede ham ‘god weekend’ og lukkede døren, skyndte jeg mig hen til dynen og faldt i søvn. Jeg fik sovet nogle timer, men måtte erkende jeg ikke kunne vinde mod sygdommen, halsbetændelse. Pis, altså!

Jeg havde egentligt glædet mig til denne weekend. En weekend hvor jeg skulle hygge med en veninde og bare lave lige hvad jeg havde lyst til. Nu skal jeg bruge hele weekenden på at være syg og pleje mig selv. Det er r.ø.v.k.e.d.e.l.i.g.t!

Næsten hele dagen har jeg ligget på sofaen med dynen, hvor jeg skiftende har sovet og gloet ‘How I met your mother’. Jeg er snart færdig med serien. Jeg var et smut forbi posthuset for at hente min pakke. Det var en ting, der gjorde min dag lidt bedre.

Jeg håber og krydser fingre for, det bare er en dags-halsbetændelse, for jeg orker det ikke og så går der 14 dage før jeg har weekend igen. Det er lang tid, synes jeg. God weekend :-/

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.