Valentinsdag

Jeg siger ikke det her, fordi jeg er single. Valentinsdag er noget værre sludder. Jeg har aldrig gået op i det, heller ikke da jeg havde en kæreste.

Sidste gang jeg fejrede valentinsdag for flere år siden, blev jeg forkælet af min daværende kæreste. Han forkælede mig med morgenmad og kyskager fra bageren. Han havde dækket bord og gjort klar med pålæg og det hele. Bagefter vækkdede han mig. Han var ikke meget af en jeg-har-lyst-til-at-forkæle-dig-bare-fordi type. Selvfølgelig blev jeg glad, men indrømmet kunne jeg ikke lade være med at tænke om han gjorde det, fordi det var valentinsdag. Det var første og sidste gang ud af de 8 år sammen, hvor han overraskede mig med morgenmad på bordet. Jeg blev meget sjældent forkælet, men det er også en anden historie. 

Så ja.. Hvorfor er det lige præcis den dag ud af de mange man forkæler sin kæreste/partner ekstra? Det er lidt a la valentinsdag minder dig om at gøre noget ekstra ud af dagen. Jeg vil hellere forkæles på andre dage og ikke på en mærkedag. Jeg vil selvfølgelig ikke have noget imod at blive forkælet på valentinsdag, og det er også okay hvis jeg ikke bliver det. Ingen sure miner. Ingen nag. 

Jeg tror det er en god ide jeg stopper her, for ellers får jeg aldrig min søvn 😀 Jeg gad godt sove længe i morgen. Jeg glæder mig så meget til det bliver weekend. Natnat. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.