Den allerbedste dag i ugen

Hele ugen handler om arbejde og studieopgaver, så denne uge vil jeg bare have det overstået. Jeg har en fridag i morgen, men den består af praktiske opgaver såsom rengøring, tøjvask og så videre, og bagefter skal der laves opgaver.

Jeg har ikke den store kontakt til mine allerbedste barndomsveninder, for vi er gået hver vores veje, men de vil altid betyde alt for mig – ligesom jeg gør for dem. Det sjove er, når vi skriver sammen, er det som det altid har været. Det er som om vi altid har været en del af hinandens liv, selvom det er mange år siden vi gik vores veje. Jeg ved ikke hvad jeg ville have gjort uden facebook, instagram og snapchat. Det gør, jeg kan følge lidt i hvad der sker i deres liv.

Den ene barndomsveninde bor i London og har gjort det siden hun var 12. Jeg har ikke set hende i 10 år, sikker mere. Vi har altid holdt kontakten, mere eller mindre. Der kan gå lang tid, før vi hører noget fra hinanden og det er også okay. Vi ved hvor vi har hinanden.

Min veninde blev forlovet på nytårsdag sidste år. Jeg er rigtig glad på hendes vegne. Hun skrev til mig for et par dage siden for at høre hvordan det går. I dag spurgte hun mig om jeg ville komme til hendes bryllup til sommer i næste år, og selvfølgelig vil jeg det! Jeg læste først hendes beskeder, da jeg havde fri fra arbejde og stod på busstopstedet. Jeg måtte læse den ene besked igen og igen for at være sikker på hvad der stod. Alt foregår på engelsk, da hun ikke kan dansk så meget mere. Hun spurgte også om jeg ville være hendes første brudepige. Jeg takkede ja. Det er mig en ære at være hendes første brudepige. Jeg vil gøre alt for at gøre hende glad, især på hendes store dag.

Det er sødt og sjovt, hun skulle forklare hvorfor hun ville have mig med som første brudepige og til sidst var der vil-du-være-min-første-brudepige-spørgsmålet. Jeg var lige ved at tude. Og det gør jeg også nu. Jeg er helt oppe at køre, selvom jeg aldrig har forestillet mig, jeg skulle være brudepige en dag og heller ikke som første brudepige. Det er stort!

Nu ved jeg, jeg skal til London næste år. Og der vil indtil videre ske én god ting i 2018. Det vil sikkert blive et ‘crazy’ år. Nu må tiden gerne gå lidt hurtigere 😀

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.