Det’ weekend nu

tumblr_inline_mqezpama1y1qz4rgp

Jeg glæder mig til at putte under dynen og sove om lidt. Jeg er så træt. I morgen tager jeg til Jylland og jeg har besluttet mig for det kun er familie-tid, for praktik, studie og alle de opgaver fylder alt for meget for tiden. Jeg springer også træning over i weekend, for jeg vil ikke andet end koble af og bare være sammen med min familie.

Jeg er ikke andet end træt og jeg føler jeg ikke har tid til andet end praktik og alle opgaver, der skal læses og skrives. Jeg føler heller ikke jeg har tid til at smse, træning eller noget. Min dag og nat er vendt, og det kan mærkes nu. Heldigvis er det kun indtil slutning af maj.

Når jeg har fri, sådan rigtig fri, prioriterer jeg mig selv først. Jeg er en person, der kan godt lide mit eget selskab, men allermest er det fordi jeg har brug for at lade op inden jeg skal på arbejde igen, for det er nogle tunge beboere på praktikstedet.

Jeg forsømmer mine venskaber, og det indrømmer jeg (af hjertet undskyld, kære venner). Det går selvfølgelig mig på, men lige nu fylder mit praktikforløb bare rigtigt meget, og jeg er ikke hyggelig at være sammen med, når jeg er træt og ikke vil andet end ligge under dynen og bare se en eller anden serie. Når jeg er sådan rigtigt træt, er jeg ikke i snakkehumør. Jeg vil helst være i fred. Som flere skrev til mig, er jeg nu blevet en travl kvinde. Både ja og nej – jeg sætter mig bare selv først i rækken. Det er ikke fordi jeg ikke vil mine venner, for det vil jeg. Jeg har bare lige nu brug for at komme igennem den periode jeg er i nu.

Jeg er stadig vinterdeprimeret og jeg kan ikke overskue mange ting som førhen. Jeg har brug for at koncentrere om mig selv og mit praktik, da jeg gerne vil bestå, så jeg kan blive færdig med uddannelsen.

Jeg vrøvler. Jeg er træt. Jeg siger godnat.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.