Året der gik – 2016

Der er kun et par dage tilbage, så starter vi med et nyt år – og jeg glæder mig! En aften i selskab med nogle mennesker som jeg holder meget af.

Jeg var på arbejde sidste år, og det var hyggeligt. Starten af året var ikke lige det bedste. Jeg blev dumpet af én jeg var været sammen med i nogle måneder. Jeg troede det skulle være os, men det blev det ikke. Det er en anden snak.

Mit hjerte var stadig knust i mange stykker af en eks, der var et røvhul. Jeg brugte rigtigt meget tid på at bearbejde de ting der var sket. I starten handlede det meget om ham, men i virkeligheden handlede det om jeg skulle give slip og tilgive mig selv. Ikke fordi jeg savnede ham, for det gjorde jeg ikke. Jeg forstod bare ikke hvordan han kunne såre mig så groft og det kommer jeg heller aldrig til.

Jeg havde heller ikke længere mine veninder efter jeg flyttede til København. Det var rigtigt hårdt. Jeg troede jeg stadig ville have mine veninder trods afstand, men sådan var det ikke. Jeg var trist og såret over den behandling jeg fik, men ja.. Jeg begyndte at acceptere tingene som de var og indså jeg var vokset fra dem.

Nu skete der ikke kun dårlige ting. Der skete rigtig mange gode ting i år. På en måde blev det mit år, ikke helt som jeg ville have det, men skide være med det, for det er stadig gode ting. Det var et år hvor jeg lærte mig selv at kende og gjorde hvad JEG lige havde lyst til.

Jeg fik lavet 4 tatoveringer (hvem ville have troet det?). Jeg bestod mit praktikforløb og fik et flot 10 tal indenfor sundhedsfremme og bevægelse. Jeg fik en lejlighed efter 6 måneders venten og har boet her i 9 måneder nu. Jeg har været på flere date og hver gang har jeg lært noget nyt, men bliver aldrig klogere på mænd. Jeg fik trænet mere end jeg nogensinde har gjort, og fandt ud af det gjorde mig glad, selvom i starten var det sur røv (fordi det var hårdt).

Der er sket mange, mange flere ting, men jeg kan ikke huske det lige nu (haha). Jeg må nok hellere i fremtiden skrive det ned, for der sker så meget på et år, og jeg kan ikke huske alt. Min hukommelse er ikke god som den har været. Mon alderdommen er ved at få fat i mig? 😀

Jeg har udviklet og rykket mig, at jeg ikke længere står på det samme sted. Nogle gange bliver jeg så overrasket over mig selv, for jeg har altid været forsigtig og tænkt meget over tingene, rigtigt meget på de sidste par år. Jeg har i år lært lidt at give slip på kontrollen over for mig selv og bare nyde livet. Det er stadig noget jeg arbejder på.

Når jeg ser tilbage på dette år, bliver jeg glad, for det har været et godt år, for jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft et godt år. Der skete altid noget dårligt som fyldte utroligt meget, år efter år. Det er som om jeg er kommet ud af min 7 års ulykke. Det føles i hvert fald sådan.

Jeg er ret spændt på hvad der vil ske i det nye år. Alt kan ske. Godt nytår!

giphy.gif

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.